Wat wil jij met jouw leven?
 
Je gezond voelen met geest en lichaam?
Je  weer gelukkig voelen, door de dingen te doen wat je graag wil doen?  

Je gezond voelen is voor iedereen anders!

 

Nieuw! Een 1/2 uur NEI, ik leg uit wat NEI is en we gaan 1 protocol doen.. Wat levert dat jou op? Je leert mij kennen, je voelt wat NEI voor jou betekent. Vervolgens kijken we wat voor jou het beste is, een heel consult of een traject?

 

 

Wil je beter worden, maar weet je niet meer hoe?

Wil je aan de slag met jouw mentale gezondheid?

Wil je ontspanning?

Wil je advies over wat voor jou goed is wat betreft voeding? 

Wil je ondersteuning van supplementen?

 

Lichaam en geest zijn met elkaar verweven: Gaat het niet goed in je hoofd, pieker je veel, zie je alleen de donkere kant in het leven, hoe kan je bepaalde gedachten omzetten in positieve gedachten? Als je hier niet mee aan het werk gaat, kan je erop wachten dat je lichaam seintjes geeft dat het op deze manier niet goed gaat.
Andersom is het net zo, gaat het niet goed in je lichaam heeft dat altijd zijn weerslag op je gedachten, gevoel en humeur. Hoe ga jij hier mee om?

Wat kan je wel of niet eten, wat kan jou ondersteunen zodat de pijn in je buik minder wordt? Zodat je eczeem minder wordt? Zodat de pijn in je gewrichten minder wordt? Zodat de donkere wolk om je heen beter wordt?

Als je darmen goed functioneren, worden de vitaminen, mineralen en alle andere voedingsstoffen goed opgenomen. Hierdoor verbetert de weerstand, hormonen, de functies van alle organen.

Wat als je nu de stap zet om hier wat aan te veranderen, waardoor jij je veel beter gaat voelen? Samen kunnen we meer bereiken dan je denkt, je hoeft het niet alleen te doen!

Ik kan je helpen met het loslaten van negatieve emoties, deze kunnen ontstaan zijn in het verleden, en ik kan je, zo nodig, ondersteunen met supplementen. Hierdoor gaat jouw positieve energie weer stromen, zodat je beter in je vel komt te zitten, jouw pijnen verdwijnen, je gaat het leven weer voelen, je bent weer beter in balans. 

AGENDA!

Wil je een afspraak maken dan kun je hier de agenda invullen.
Als de door jouw gewenste tijd niet beschikbaar is, neem dan contact met
mij op. Dan kijken we samen naar een oplossing. Je krijgt automatisch
een bevestiging van de afspraak en een uitgebreid vragenformulier. Mede
door deze manier van werken kunnen we goed het verloop van de behandeling monitoren. Ook helpen we hierbij de beroepsorganisatie en laten we (anoniem) de zorgverzekeraar zien dat alternatieve geneeskunde enorm veel meerwaarde heeft.

Elk mens is uniek. Wanneer twee mensen dezelfde klachten hebben, kan de oorzaak toch heel verschillend zijn en daarom kan een ander behandelplan nodig zijn.

R.R. 35 jaar, intoleranties, buikpijn
 
Ondersteuning 
Van… naar…
 
Op zoek gegaan naar ondersteuning en op de website terecht gekomen van Yvonne.
Waarin ik een mooi overzicht las wat zij kon betekenen.
Bij binnenkomst direct een hartelijk welkom. De ruimte waar je in zit voelt als een warme deken.
Yvonne is een lieve vrouw die oprecht naar jou luistert en jou kan aanvoelen.
Ook wanneer je niet veel wilt (of durft te) praten, kan zij erachter komen waar jouw blokkades zitten. 
In het eerste gesprek kwam NEI-therapie er bij mij uit, wat het beste bij mijn hulpvraag zou aansluiten. 
Er kwamen intoleranties uit, hierdoor ben ik specifieke voeding gaan vermijden. Dit en samen met ondersteuning van supplementen zijn mijn lichamelijke klachten verdwenen.
Naast de lichamelijke klachten ben ik door de NEI-therapie ook emotioneel meer in balans en voel ik na elk bezoek meer verlichting. 
Onderwerpen die besproken zijn, herken ik in de weken erna in verschillende situaties terug.
Je komt tot inzichten waar je zelf eerder niet bij hebt kunnen komen. Je laat hiermee veel lading van en uit je lichaam los.
 
 

Raar zo, maar supertrots op mijn klant dat ze weer verder mag ontwikkelen!

Ze is HSP (Hoog Sensitief Persoon) en dat is een prachtige kwaliteit, maar kan ook soms zwaar zijn. De ups en downs komen harder aan en dan heb je soms wat meer hulp nodig. Ook zal de HSP niet verdwijnen, tenminste dat zou ik niet willen en zij ook niet. Ze kwam zeven jaar geleden in mijn praktijk, en na eerst wat vaker achter elkaar kwam ze uiteindelijk om de drie tot vier maanden voor controle voor een update. En altijd op het goede moment. Dat testten we via kinesiologie, de spiertest waarbij je test wat goed voor jou is. Afgelopen week kwam ze weer langs, en wat knapte ze tijdens het consult alweer op. Ze was er weer aan toe om een en ander op te ruimen. En zoals normaal sluiten we af met de vraag: is het goed voor jou om nog een keer terug te komen? Nee… Dat is een verrassend antwoord. Nog een keer, is het goed voor je terug te komen? Nee.. Klopt dit antwoord? Ja.

Oke… Nu komt ze altijd trouw van de andere kant van het land hierheen. Dus wordt dat teveel? Ze is bezig met een opleiding en een baan. Is dat het? Ze gaat zich ook verder ontwikkelen en heeft zich ingeschreven voor een opleiding. Is dat het?

We wachten af, want wat je ook test het leven zit soms vol verrassingen en wendingen die je niet verwacht. We hebben een contactafspraak gemaakt voor over drie maanden, na zeven jaar laat je niet zomaar iemand gaan. En natuurlijk weet ik dat het goed komt, en natuurlijk weet zij dat ook. En wat er ook gebeurt, ze mag altijd terugkomen. Maar ik ben vooral trots dat ze mag en gaat verder ontwikkelen. Dank je voor jouw vertrouwen!