hands

 

         

Start

Maak hier je afspraak

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Voor wie?

Consult/Contact/privacy

Intake formulier

Reacties

Links

 

Linkedin

Facebook

 

nieuwNIEUWnieuwNIEUWnieuwNIEUWnieuwNIEUWnieuw

Workshop Spiertesten

Zelf ook graag leren testen of iets wel of niet goed voor jou of iemand anders is? Handig voor intoleranties, maar ook bij bv darmklachten of maagklachten, hoofdpijn of eigenlijk elke klacht die voedinggerelateerd is (en dat zijn er veel). Maak een afspraak voor de workshop Spiertesten! Met 2 of maximaal 4 personen in mijn praktijk. Na 3 weken plannen we een terugkomdag om een en ander na te bespreken.

Wat een superleuke workshop vandaag bij je gehad wat betreft spiertesten! Nooit gedacht dat ik dit ook zelf zou kunnen toepassen zowel bij mijzelf als bij andere. Ik was vooral verrast door het feit datje zelfs met minimale inspanning antwoord kan krijgen op vele vragen wat betreft voeding.

Hoop dat je meerdere mensen enthousiast kan krijgen voor je workshop. Heel veel succes!

Ik heb afgelopen maand de workshop spiertesten gevolgd bij Yvonne. Het was een hele leuke workshop. We waren met zijn tweeën en Yvonne, voor het testen is dat ideaal. De workshop begon met een beknopte theorie met naslagwerk, om daarna direct aan de gang te gaan. Het was best wonderlijk om te merken hoe snel het spiertesten lukt. Yvonne controleert daarna de uitslagen. Natuurlijk moet ik wel blijven oefenen. We hadden levensmiddelen, supplementen en Bach om te testen. Heel leuk om bevestigd te hebben welke producten goed, neutraal of minder goed voor je zijn. Zo kan je gemakkelijk een vervangend product kiezen waar je sterker op test. Het waren twee hele gezellige en leerzame ochtenden. Het testen blijf ik zeker oefenen. Yvonne super bedankt!

 

   

Laatst bijgewerkt: 02-01-2020